Szolgáltatás

A Mobilkoktél teljes körű italszolgáltatást biztosít az ország egész területén. Igény szerint bárpulttal, minden esetben röviditalokkal, koktélokkal vagy alkoholmentes superfood italokkal, poharakkal, profi munkaerővel.


Milyen eseményekre ajánljuk magunkat?

Céges rendezvények, partnertalálkozók, sajtótájékoztatók, termékbemutatók, kiállítások, szakmai konferenciák, esküvők, születésnap, családi események, divatbemutatók, lakásavatók vagy csak mert meg akarjuk vendégelni a barátainkat, szeretteinket.


Miért mi?

Mi ötleteket adunk és megoldást kínálunk, hogy sikeresebbé tegyük az eseményt az egyik legfontosabb szolgáltatással. 10 év rendezvényes tapasztalattal és számtalan állandó megrendeléssel a hátunk mögött igyekszünk folyamatosan megújulni.


Mit ajánlunk?

Minden eseményen más és más a koncepció. Ma már nem elég pár színes italt készíteni, fontos hogy a szolgáltatás megfelelően képviselje a megrendelő stílusát, igényét. Erre dolgoztunk ki néhány ötletet, hogy megkönnyítsük a választást.

Nem iszik alkoholt? Egészségesen táplálkozik?

Egyre többen figyelnek arra, hogy egészségesen táplálkozzanak. Nem csak a hölgyek. Ma már nagyon népszerűek azok a reggeli vagy nappali események, ahol a cégek kellő figyelmet fordítanak munkatársaik egészségére, mentális kiegyensúlyozottságára. Erre is kínálunk megoldást.