Ajándék lánc-spray a budapesti robogószervizben!

A budapesti robogószerviz a főváros 17. kerületben nemcsak hogy minden, motoros járműveinkkel kapcsolatos szolgáltatást és extrát vállal járműveink karbantartásáért, hanem folyton kedveskednek valamilyen aktuális akcióval számunkra.

robogó és motor szerviz Budapesten

Most például, ha láncot cseréltetünk a járgányra, akkor a láncsprayt ajándékba megkapjuk a vásárlásunkért cserébe. A motor – és robogószerviz számos szolgáltatással áll a motor, robogó, quad vagy ATW tulajdonosok részére, és egész évben számíthatunk rájuk. Mikben is? Nos, az általános hibajavításon át, az elektromos hibakeresés vagy akár a teljes blokk javítása elérhető náluk, amelyre éppen csak szükségünk van.

Karburátor-injektor szinkron ellenőrzése, avagy beállítása, olaj – és fékcsere, akkumulátor karbantartás, elektromos diagnosztika vagy akár gumiszerelés, de még a vizsgáztatás is megoldható a budapesti motor – és robogószervizben, a főváros külső peremén, a 17. kerületben. Sőt akár még az átteleltetés, vagy már hosszabb időtartamra való megőrzést is szakszerűen vállalják, őrzés-védéssel, portaszolgálattal, biztonságos, fűtött vagy éppen hűtött helyiségben.