Csomagolási praktikák – hogy a költözés flottul menjen

A költöztetés során az egyik legnagyobb feladat a csomagolás. Ha ezt praktikusan és jól végezzük, sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat. Először is, ha költöztetés előtt állunk, érdemes előre gondolkodni. Még mielőtt nekilátnánk a csomagolásnak, selejtezzünk.

Bővebben: Csomagolási praktikák – hogy a költözés flottul menjen

Nem eszel halat? Pótold halolajjal!

A halolaj többszörösen telítetlen esszenciális zsírsavakat tartalmaz, például az Omega 3 zsírsav, melyek elsősorban a tengeri halakban találhatók meg. Rengeteg jótékony hatása ismert: csökkenti a koleszterin szintet, hatékonyan segíti immunrendszerünk működését, sejtjeinkbe beépülve rugalmasabbá teszi a sejtfalat, így testünk egészére hat.

Bővebben: Nem eszel halat? Pótold halolajjal!

Okozzunk örömteli, meghitt pillanatokat online virágküldéssel!

Sokszor találjuk magunkat abban a helyzetben, hogy szeretteink, akik igazán fontosak a számunkra – távol élnek tőlünk – pl. a fővárosban, vagy pedig az ország másik felében – ám mivel nagyon fontosak és kedvesek a számukra, lélekben ugyanúgy velük szeretnénk lenni életük minden fontos és jelentőségteljes pillanatában.

Bővebben: Okozzunk örömteli, meghitt pillanatokat online virágküldéssel!

Napelemek felhelyeztetése, pontos és szakszerű felmérés alapján

Mivel a nap szerencsénkre még ingyen süt, és óriási hatásfokkal közvetíti az értékes energiát a Földre – így, különösen a nyári hónapokat érdemes kihasználni arra, hogy összegyűjtsük az értékes napfényből kinyerhető extra energiát.

Bővebben: Napelemek felhelyeztetése, pontos és szakszerű felmérés alapján

Márkás Panasonic telefonközpont rendszerek kiépítése irodaházaknak!

Mindig a legkülönfélébb, egyedi kérések és igények kerülnek napirendre, amikor megbízunk egy profi telekommunikációs szolgáltató céget például azzal, hogy Panasonic telefonközpont kiépítését szeretnénk kérni, kifejezetten a mi irodánk, munkakörünk és munkaerő létszámunk számára.

Bővebben: Márkás Panasonic telefonközpont rendszerek kiépítése irodaházaknak!

Ajándék lánc-spray a budapesti robogószervizben!

A budapesti robogószerviz a főváros 17. kerületben nemcsak hogy minden, motoros járműveinkkel kapcsolatos szolgáltatást és extrát vállal járműveink karbantartásáért, hanem folyton kedveskednek valamilyen aktuális akcióval számunkra.

Bővebben: Ajándék lánc-spray a budapesti robogószervizben!

Többfordulós költöztetés Budapesten, szakemberekkel.

Sokféle költöztetést csináltunk már: iroda, lakás, családi ház, belföldi, nemzetközi, egyfordulós, többfordulós, fixáras, órabéres, néhány bútoros, teli teherautós és még sorolhatnám. Vannak olyan költöztetések, melyek a szokásosnál nagyobb odafigyelést igényelnek: sok törékeny, érzékeny és/vagy drága bútor, berendezés van az ingóságok között, zongora, pianínó szállítása. Az alábbiakban egy eléggé összetett költöztetést mesélek el. Ügyfelem - nevezzük Péternek - Ürömről költözött Budapest második kerületébe.

Bővebben: Többfordulós költöztetés Budapesten, szakemberekkel.

Búzacsíra rendelés

Önnek is fontos az egészsége? Hallott már a búzacsíráról? Tudja, hogy mire jó? Amennyiben nem hallott róla, ám kíváncsi, hogy miért lenne érdemes fogyasztani a búzacsírát, úgy olvassa tovább cikkünket, amiből gyorsan kiderül, hogy e remek készítményt számtalan betegség ellen, illetve betegség kezelésére is alkalmazzák.

Bővebben: Búzacsíra rendelés

A LED technológia élettani hatásai

Bizonyos típusú LED-es lámpák összetett fehér fénye valójában nagyrészt kék színű, ami a szem retinájában lévő melanopszinok működésére hat, amik a melatonin nevű hormon termelését befolyásolják, a hormon pedig az alvás és ébrenlét szabályozását végzi. Speciális alkalmazások esetén hasznos lehet, hogy az ilyen speciális LED-es fényforrásokkal befolyásolni lehet az ember biológiai óráját, az úgynevezett cirkadián ritmust, emiatt megváltozik az anyagcsere, a testtömeg index, az oxigénfelvétel, és a hormontermelés.

 

Bővebben: A LED technológia élettani hatásai